Pris på att borra bergvärme i Sundsvall

Vi på Bryngels erbjuder bra priser på borrning av bergvärme i Sundsvall. För oss står kunden i fokus och när vi hjälper till med installation och borrning av bergvärme i Sundsvall ser vi alltid till ditt bästa. Med lång yrkeserfarenhet och värdefulla insikter som följd av en säker branschvana, kan vi garantera våra kunder bra priser på kvalitativt utfört arbete.
Redan år 1970 blev vi ett gediget aktiebolag efter tio år av att vara en enskild firma. Vi har utvecklats och blivit till vad vi är idag. År 1994 fick vi dessutom äran att representera varumärket Thermia för värmepumpar och arbetar i dagsläget uteslutande med dem när det kommer till just värmepumpar.

pris värmepump sundsvall


Behöver du hjälp eller har en fråga? Kontakta oss via vårt kontaktformulär.Varför bergvärme i Sundsvall?

Genom att borra bergvärme kan du ta tillvara på den solenergi som finns lagrad nere i marken. På så sätt sparar du på miljön då du väljer en miljövänlig energikälla. Med en modern bergvärmepump får du även bättre koll på din exakta förbrukning, en adaptiv bergvärmepump anpassar även sin drift efter den aktuella förbrukningen och därigenom sparar du även pengar på att installera bergvärme i Sundsvall.

Pris värmepump Sundsvall

Att borra bergvärme och installera en bergvärmepump i Sundsvall är såklart en kostnad. Vad den exakta kostnaden för investeringen blir varierar dock beroende på hur din mark ser ut, vilka behov du har och vilken pump du väljer. Men då bergvärmepumpen medför att du sparar in pengar på din energiförbrukning är det således en investering som snabbt betalas tillbaka.

Våra samarbetspartners

Vi på Bryngels har sedan länge samarbetat med Thermia som tillverkar både kvalitativa och hållbara produkter. Detta nära samarbete har gjort att vi känner oss trygga i de produkter vi förmedlar och kan därför garantera att de lever upp till förväntan.
Thermia erbjuder alla typer av värmepumpar – bergvärmepumpar, luftvärmepumpar och fastighetsvärmepumpar. De erbjuder dessutom Thermia online, vilket innebär att du kan styra och övervaka din värmepump på distans, via internet.

Borra bergvärme i Sundsvall – Kontakta oss för prisuppgifter

Kontakta oss redan idag för att ta steget mot en mer miljövänlig energilösning, vi har lång erfarenhet och för oss står alltid kunden i centrum. Vi erbjuder våra kunder kompletta lösningar som håller med tiden. Med kunden i fokus garanterar vi goda resultat genom hög servicenivå och god kundnärvaro.