Thermia luftvärmepumpar

Vill du eller kan du helt enkelt inte borra efter bergvärme? I så fall kan någon av våra luftvärmepumpar vara det rätta alternativet för dig. Eftersom en luftvärmepump utvinner värme från luften som finns runt omkring oss, behöver du inte borra efter värme som vid användning av en bergvärmepump. Med en luftvärmepump kan du dessutom sänka dina uppvärmningskostnader rejält. Med upp till 80 procent! Det finns fler fördelar med en luftvärmepump som exempelvis låg investeringskostnad, lätt hantering och skötsel samt enkel installation.

Thermia luft/vatten värmepumpar

Genom att montera in en luft/vatten värmepump återvinner man den befintliga luften till värmeenergi som värmer varmvatten och värmesystemen i fastigheter/hus till en komfortabel temperatur. Luft/vatten värmepumparna från Thermia består utav en driftig verkningsgrad utrustade med avfrostningsmekanismer som minimerar energiåtgången. Den effektiva och klimatsnälla energikällan ger ett fantastiskt inomhusklimat att trivas i vid alla avseenden. Luft/vatten värmepumparna från Thermia som vi installerar även inomhus klarar utvinna energi ur luft ned till mycket låga temperaturer. Luft/vatten värmepumparna från Thermia som är tillverkade enligt senaste teknik är extremt drivsäkra med lång livslängd.

Thermia Atec

Luft/vatten värmepumpen som ger maximal prestanda och komfort året runt. Thermia Atec sätter en ny standard för luft/vatten värmepumpar. Med en överlägsen årsverkningsgrad* ger den maximal ene…

Thermia Atec

Thermia iTec

Thermia iTec är byggd med den allra senaste invertertekniken, som kontinuerligt anpassar värmepumpens effekt efter behovet oavsett om det är en het sommardag eller iskall vinter..

Thermia iTec

Thermia luft/luft värmepumpar

Ett gediget och lönsamt komplement till övriga värmesystem är Thermia luft/luft värmepumpar. Luft/luft värmepumpen som förser dig med ett ljuvligt inomhusklimat är en värmekälla som lämpar sig mycket väl för tämligen mindre hus bland annat fritidshus. Thermia luft/luft värmepump sprider den utvinna luftvärmen med hjälp av en fläkt där pumpen tar minsta möjliga yta. Luft/luft värmepumpen som klarar tuffa Gudrunvindar kring skogarna runt Åseda, Oskarshamn, Sävsjö, Eksjö, Växjö, Vetlanda och Hultsfred, sänker dina uppvärmningskostnader med upp till 70 %. Ett pengasparande och klimatsmart alternativ där luft/luft värmepump från Thermia minskar CO2 utsläppet kraftigt i jämförelse mot klassiska fossila uppvärmningssystem. Tillsammans skapar vi en framtida miljö med ren och hälsosam luft att leva i.

Thermia Aura T1

Aura T1 är toppmodellen i Thermias sortiment av luft/luftvärmepumpar. Aura T1 är en nyutvecklad värmepump som ger dig maximal prestanda och funktionalitet i vårt nordiska klimat…

Thermia Aura T1

Thermia Aura S1

Med nya Aura S1 lanserar vi en stabil och pålitlig luft/luftvärmepump, byggd för nordiskt klimat. Aura S1 passar perfekt för dig som vill ha ett alternativ till direktverkande el eller annan uppvärmning utan vattenburet värmesystem…

Thermia Aura S1

Frånluftsvärmepumpar

Är det dags att byta ut din frånluftsvärmepump? Med en ny frånluftsvärmepump från Thermia kan du se fram mot fortsatt trygg och säker uppvärmning, gott om varmvatten och en låg driftkostnad.

Thermia Ventec

Thermia Ventec är speciellt framtagen för dig som ska byta ut din gamla frånluftsvärmepump. Alla delar och funktioner har optimerats för att ge dig bästa möjliga funktion i ditt befintliga värmesystem.

Thermia Ventec