Nu är den äntligen här

– Utbytespumpen

Dags att byta ut din gamla bergvärmepump? Nu behöver du inte längre fundera på vilken du ska välja. Nya Thermia Calibra är den perfekta utbytespumpen. Den kan kalibrera sig efter både dina värmebehov och ditt befintliga borrhål. Du behöver inte ens veta hur djupt ditt borrhål är, Calibra känner av hur mycket energi du kan hämta och ser till att borrhålets fulla potential utnyttjas. På så sätt ger den dig full funktion från dag ett.

Thermia Calibra

Utbytespumpen

Calibra kan kalibrera sig efter både dina värmebehov och ditt befintliga borrhål. Du behöver inte ens veta hur djupt ditt borrhål är, Calibra kan med Energy Source Control själv känna av hur mycket energi du kan hämta och ser till att borrhålets fulla potential utnyttjas.

Efter installationen kan du i lugn och ro utvärdera vilken besparing du får med ditt befintliga borrhål. Visar det sig att det finns fördelar med ytterligare borrhål, kan du komplettera med det senare. Det ger dig full frihet inför framtiden.

Det finns många anledningar till att Thermia Calibra är den perfekta utbytespumpen.

Utnyttja din nuvarande anläggning till max

Designad för snygg och smidig installation, oavsett tidigare varumärke

Du behöver inte veta hur djupt ditt borrhål är (fungerar även för jordvärme)

Inte bara tystare än din gamla värmepump, utan en av marknadens tystaste

Full frihet inför framtiden

Möjlighet att betala månadsvis

18-årig trygghetsförsäkring med åsksydd, första 6 åren ingår i köpet

När är det dags att byta värmepump?

Precis som med all annan teknisk utrustning kan det vara bra att låta någon se över din värmepump då och då. Enklaste sättet är att boka ett servicebesök. Du får då veta aktuell status på din värmepump och kan utifrån det besluta vad som är bäst och mest ekonomiskt – fortsätta med återkommande service, reparera eller byta ut.

Fördelar med ett servicebesök

Ett servicebesök kan liknas vid en besiktning där du får reda på hur din värmepump mår.

  • Inställningar ses över och finjusteras
  • Säkerställer maximal verkningsgrad och besparing
  • Du får reda på om något behöver åtgärdas
  • Minimerar risken för oväntade fel och driftstopp
  • Ger bästa förutsättningarna för lång livslängd

Reparera eller byta?

Är det mest lönsamt att serva och reparera en äldre värmepump, eller är det mer ekonomiskt att byta till en helt ny? Självklart behöver du överväga kostnaden för att byta ut den slitna komponenten i förhållande till hur gammal värmepumpen är. Att reparera en väl fungerande värmepump kan i många fall vara det mest ekonomiska valet, men det finns även andra saker man bör väga in. Har ni blivit fler eller färre? Har energiförbrukningen ökat eller minskat? Finns det planer på att bygga ut?

Vill du boka service?

Boka service direkt på vår hemsida. Vi kontaktar dig för exakt tid och datum.

Ökad trygghet med utbytespumpen

När du köper en villavärmepump från Thermia ingår Thermia Trygg – ett trygghetspaket som gäller för hela produkten. Många som byter ut sin gamla värmepump uppskattar den extra trygghet som det ger. I paketet ingår bland annat en trygghetsförsäkring som ger ersättning även vid åskskada. De sex första åren är kostnadsfria – och du väljer sedan årsvis om du vill förlänga trygghetsförsäkringen – ända upp till 16 eller 18 år beroende på typ av värmepump.

Varför välja Bryngels?

Vi har i över 50 år sysslat med brunnsborrning och pumpinstallationer i trakterna kring Hudiksvall och Sundsvall. Vi har lång och gedigen erfarenhet, redo att hjälpa dig!

 

Är du intresserad? Börja med att boka ett hembesök genom formuläret nedan. Vi kontaktar dig inom kort för bokning av exakt tid och datum.

Med vänlig hälsning, Pierre Åberg

Genom att godkänna detta sparar vi er information för att du ska kunna ta del av erbjudanden och kampanjer från oss i form av annonser från tredje part och nyhetsbrev.