Borra brunn i Söderhamn eller Sundsvall

Funderar du på att borra brunn i Söderhamn eller borra efter vatten i Sundsvall? Vi på Bryngels har lång erfarenhet av att borra brunnar och är GEOTEC-certifierade. Genom att ha samlat på oss erfarenhet sedan starten på 60-talet, har vi lyckats komma så långt som vi har kommit i dag. Sedan en tid tillbaka har vi borrat efter vatten i Söderhamn och Sundsvall. Att borra en vattenbrunn betyder en i längden billig och pålitlig vattenkälla där du får större förståelse och koll på din vattenförbrukning samtidigt som du sparar pengar.


Behöver du hjälp eller har en fråga? Kontakta oss via vårt kontaktformulär.Vad vi erbjuder i Sundsvall och Söderhamn

Vi på Bryngels kan brunnar och med många år i branschen kan vi erbjuda våra kunder hållbara lösningar utförda av proffs – våra auktoriserade värmepumpstekniker. Här är några av de tjänster vi erbjuder:

 • Brunnsborrning för vattenbrunnar
 • Installation av vattenpump
 • Service och pumpinstallation
 • Vattenfilter – installation/service
 • Nybyggnad, ombyggnad och renovering av vatten och värme
 • Våra samarbetspartners

  Sedan 1994 har vi stolt representerat varumärket Thermia vars produkter vi agerar återförsäljare, reparatör och installatör åt. Thermias produkter har hög kvalitet och lång livslängd, detta i kombination med att vi arbetat så länge med just Thermia har medfört att vi kan de produkter vi installerar och garanterar därigenom deras kvalitet. Genom vidare- och fortbildningar om de produkter vi levererar ser vi även till att hålla en hög kunskapsnivå bland vår personal. På så vi kan vi ytterligare säkerställa kvalitén på det arbete vi utför.

  Få en gratis offert redan idag

  Söker du en offert på vår service eller en värmepump i Hudiksvall är det Jack Pettersson du bör höra av dig till via mail eller telefon. Enkelt och smidigt är annars att höra av sig via vårt formulär här på hemsidan. Du fyller enkelt i dina uppgifter och skriver några rader om dina omständigheter och vad du önskar få en offert på. Befinner du dig i Hudiksvall och vill ha direktkontakt med någon kan du maila eller ringa till Per Persson.

  Några av områderna där vi erbjuder våra tjänster i är:

  • Söderhamn
  • Sundsvall

  Mer information om hur vi kan borra din brunn i Söderhamn och Sundsvall

  Kontakta oss på Bryngels redan idag för en kostnadsfri rådgivning och offert, så hjälper vi dig med din nya brunn. Vi är med dig från planering och borrning till montering samt installering av pump-systemet.