Brunnsborrning 

En lokal, certifierad leverantör med lång erfarenhet

Vi på Bryngels har lång och gedigen erfarenhet av brunnsborrning för färskvatten inkl. värmepumpsinstallation. 

Vi har i över 60 år sysslat med brunnsborrning och pumpinstallationer och täcker nu geografiskt område över hela Hälsingland upp till Kramfors med omnjed. Utnyttja vår erfarenhet när du skaffar dig en vattenbrunn!

Vi utför:

– Brunnsborrning vattenbrunnar
– Installation vattenpump
– Service och pumpinstallation Vatten
– Vattenfilter – installation/service
– Nybyggnad, ombyggnad och renovering vatten och värme

Vi är certifierade.

ROT-avdrag

Med ROT-avdraget förbättras kalkylen för bergvärme ytterligare. Sedan 2009 får du göra avdrag för 30% av arbetskostnaden för borrning och installation.

Du behöver inte ligga ute med några pengar eftersom avdraget görs direkt på installatörens faktura. Exakt hur stor besparingen blir skiljer sig från fall till fall, eftersom förutsättningarna varierar.

Maximal skattereduktion är 50 000 kr per person och år. Tänk på att ROT-avdrag är kopplat till individen – inte till fastigheten. Ett par som äger hus tillsammans kan alltså göra avdrag på totalt 100 000 kr per år för att installera bergvärmepump.

På våra offerter anges naturligtvis alltid beloppen för arbetskostnad och ROT-avdrag.

Så går en installation till

Fördelar och nackdelar

Vill du bli uppringd?

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss så snart vi bara kan. 

Genom att godkänna detta sparar vi er information för att du ska kunna ta del av erbjudanden och kampanjer från oss i form av annonser från tredje part och nyhetsbrev.

Varför välja Bryngels?

Vi har i över 60 år sysslat med brunnsborrning och pumpinstallationer och täcker geografiskt hela Hälsingland upp till Kramfors med omnejd. Vi har lång och gedigen erfarenhet, redo att hjälpa dig!