Köpa värmepump Söderhamn eller Sundsvall

Är du sugen på att köpa värmepump i Söderhamn eller Sundsvall? Eller behöver din nuvarande värmepump service? Vi på Bryngels AB sitter på både kompetenta samt auktoriserade värmepumpstekniker och värmepumpar av högsta kvalitet. Vi är en komplett leverantör av bergvärmesystem och färskvattenanläggningar i Sundsvall och Hudiksvall med omnejd. Redan år 1970 blev vi ett gediget aktiebolag efter tio år av att vara en enskild firma. Vi har med andra ord utvecklats ända sedan 60-talet. År 1994 fick vi äran att representera varumärket för värmepumpar Thermia och arbetar i dagsläget uteslutande med dem när det kommer till värmepumpar.

Att köpa en värmepump i Söderhamn eller Sundsvall är således enkelt med oss som leverantör, då vi har stenkoll på de modellerna vi erbjuder i vårt sortiment samt vilken service värmepumparna kräver.


Behöver du hjälp eller har en fråga? Kontakta oss via vårt kontaktformulär.pris värmepump söderhamn

Pris på värmepumpar i Söderhamn eller Sundsvall

Thermia erbjuder alla typer av värmepumpar – bergvärmepumpar, luftvärmepumpar och fastighetsvärmepumpar. De erbjuder dessutom Thermia online, vilket innebär att du kan styra och övervaka din värmepump på distans, via internet. Priset på dessa värmepumpar varierar och vare sig du ska köpa en värmepump i Söderhamn eller Sundsvall. Det är enklast att kontakta oss här på hemsidan och begära en offert. Varför detta varierar beror helt på förutsättningarna där du bor.

Att konvertera från direktverkande el till ett vattenburet värmesystem varierar dock kraftigt i pris. Detta kan kosta mellan 5000 och 9000 kronor per radiator – helt beroende på husets förutsättningar. Dock innebär en värmepump främst ett enkostnadspris, eftersom solenergin som den utvinner i luften, berggrunden och vattendragen i grund och botten är en gratis värmekälla som återvinns. Detta innebär att värmepumpsinvesteringen nästan betalar av sig själv inom några år. Fler aspekter som gör att kostnaden av värmepumpen kan ses som en investering är dessa:

  • Tar ytterst liten plats
  • Lågt servicebehov
  • Kräver inte refill av bränsle
  • Du har möjlighet att styra din värmepump genom internet

Offert på värmepump i Söderhamn eller Sundsvall?

Söker du en offert på vår service eller en värmepump i Sundsvall är det Jack Pettersson du bör höra av dig till via mail eller telefon. Enkelt och smidigt är annars att höra av sig via vårt formulär här på hemsidan. Du fyller enkelt i dina uppgifter och skriver några rader om dina omständigheter och vad du önskar få en offert på. Befinner du dig i Hudiksvall och vill ha direktkontakt med någon kan du maila eller ringa till Per Persson.

Andra områden vi erbjuder våra tjänster och service i är:

  • Söderhamn
  • Bollnäs
  • Timrå
  • Härnösand
  • Nordanstig

Varför välja Bryngels AB?

Alla vi som jobbar på Bryngels AB är mycket erfarna och har väldigt mycket kunskap inom det vi gör. Med detta i bagaget kan vi erbjuda våra kunder en väldigt uppskattad service. Vi är en totalentreprenad och erbjuder därför både värmepumpar samt installation av dem. Med en noggrann sådan blir inte heller priset på värmepumparna någonting att oroa sig för, i och med att det blir en investering som håller länge.
All vår personal erbjuds internutbildning och fortbildning för att hålla kunskapsnivån hög. Vi är dessutom ackrediterade SVEP-installatörer (Svenska värmepumpföreningen) samt medlemmar i Svenska brunnsborrares branschorganisation.
Tveka inte att höra av er om ni vill veta eller höra mer om våra tjänster! Vi finns alltid tillgängliga på telefonen eller via förfrågningar på hemsidan.