Är du en rörmokare som vill leverera livskvalitet med värme?

Är du en VVS-montör som vill leverera livskvalitet med värme?

Vi på Bryngels arbetar främst med våra kunders värmesystem. Vi är ett Thermia Värmepumpcenter som arbetar med hela deras utbud av värmepumpar, luft-luft, luft-vatten och jord-/bergvärme. Via egna borriggar hjälper vi våra kunder som helhetsleverantör till en för kunden så bra uppvärmningslösning som möjligt. 
I fjol utökade vi dessutom verksamheten med Bad & Värme-butiken i Hudiksvall, vilket ger en större bredd på våra uppdrag och större möjlighet att utvecklas i arbetet.

Vi ökar och växer rejält. Det är hög efterfrågan på nyinstallationer, dessutom börjar många värmepumpar bli 20-25 år gamla och behöver bytas ut. Vi vill fortsätta utvecklas och det innebär att vi behöver bli fler på både montage och service. 

Vi som jobbar på Bryngels idag har tillsammans bestämt att vi vill leverera livskvalitet med värme till våra kunder. Även om vi är en bra grupp ställer arbetet krav på eget ansvar och att man kan planera sina dagar effektivt då Bryngels hjälper kunder mellan Härnösand i norr till Söderhamn i söder.

Är du mån om att göra ett bra jobb och ser det som en självklarhet att lämna snyggt och städat efter dig? Varje kund är unik och alla lika viktiga. Vi hjälper dem oftast med en av deras största investeringar i livet.

För att passa in hos oss är relevant erfarenhet och utbildning såklart bra. Vana av service eller kylbehörighet likaså. Men viktigast är din vilja och driv som person. Intresse av att arbeta strukturerat och vara intresserad av att utvecklas.   

Som en del av Bryngels får du vara med och påverka om du vill. Öppenhet, delaktighet och samarbete i kombination med digitalisering och planering skapar förutsättningar för dig att arbeta fritt och effektivt. Vi har kontor i Hudiksvall, Sundsvall och Söderhamn men du utgår troligtvis med din företagsbil hemifrån, så du kan bo nästan var du vill inom vårt område.


Välkommen med din ansökan till jobb@bryngels.se

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Pierre Åberg, 073-181 22 00